Kontakta oss
  • Personlig service
  • Fraktfritt över 699 kr
  • Vacker butiksmiljö
  • Klarnabetalning
Priser inkl. moms

Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Kundservice har öppet måndag-torsdag, 11-18, och vi svarar i mån av tid.

Ni har lättast för att nå oss mellan kl. 11-14.

Tel: 0708-11 91 90

E-post:info@barabad.se

Använd gärna kontaktformuläret. 

Var noga med att du skrivit rätt mailadress till dig! 

Kom och besök BaraBad.

BaraBad ligger på vackra Rosenlunds Gård strax öster om Helsingborg. Butiken har vi i en vacker gammal stallbyggnad. Utöver ett stort sortiment av badkläder och strandklänningar har vi en växande avdelning med underkläder. Alla kunder får professionell hjälp med utprovning i en avkopplande miljö, en service som alltid ingår. Vi har även ett fint utbud av badkläder och bh:ar med protesficka.

Vi kan även ordna trevliga kundkvällar för sällskap på 6-15 personer. Vi brukar börja med lite god mat och dryck, och sen ett par timmar till att i lugn och ro i vänners sällskap prova bad- & underkläder. Ring oss så berättar vi mer. Tel: 0708 – 11 91 90.

HITTA HIT

Från Helsingborg:
Kör mot Mörarp via Rosenlundsvägen. Cirka 1,5 km väster om Mörarp sväng in till Rosenlunds Gård/BaraBad (skyltat). Följ skyltningen in till parkeringen.

Kommer ni från öster så kör in i Mörarp och ta av från Bjuvsleden in på Rosenlundsvägen. Kör drygt 1,5 km och sväng höger in till Rosenlunds Gård/BaraBad (skyltat). Följ skyltningen in till parkeringen.

Företagets adress:

AB Rosenlunds Gård

Rosenlunds Gård 136

253 54  Mörarp

organisationsnummer: 556394-0948